Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny titel




skiftningar


kärlek och hat


lite som kalla fötter

i varm sand


skratt och gråt


lite som själens bägare

vägd mot tiden


lite rådvill

osäker

gjuts avtryck i sanden för två


den livsjakande kraften

i min

är ett ögonblick

av det innersta väsen

fångad däri




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-03 18:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP