Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den 21 oktober 2010 kl. 11:10


Tumlar!

Tumlar runt och fumlar... Sätter mej upp och undrar!
Är det på mig du sitter, tänker på å blundar?


Hmm.. antar att jag får sitta här rätt länge och undra!
Slår mig en tanke runda... Är det verkligen mig du vill plundra?


Tiden försvinner sakta när man tänker, funderar och undrar!
Minuter och sekunder passerar sakta under nattens timmar..
Lika sakta som dimman, som i mej verkar simma
Under nattens vackra timmar...


Tumblar runt och fumlar... Sätter mej upp och undrar!


Är det mej du i ditt sinne fruktar!?


Inget annat val än att sitta här och bara undra...
tar mig tiden att försöka dundra!


Blixtrar till och får det att tundra!
Allt detta detta får mig att djupt undra...


Är det mej... ?? Är det fel på mig!?


Tumlar runt och fumlar... Sätter mej upp och undrar!
Är det mej du i ditt sinne fruktar!?
För att jag i dej kan få det att fruktas?


Så du vill bara bluffa!! Så att du kan forsätta fuska!
För att jag i dej kan få det att fuktas.


Tumblar runt och fumlar... Sätter mej upp och undrar!
Är det på mig du sitter, tänker på å blundar?


Flyr bort och hör det sluta dundra...
Tumbla runt och slutar att undra!


Bara fortsätter att mumla.
Bestäm dej nu, eller få mig att sluta undra!!
Bara du kan få mig att sluta


Tumla!



Av: Carollina Arroyo




Fri vers av Carollina Arroyo
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-24 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carollina Arroyo
Carollina Arroyo