Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomben

Det var den där hemska smällen
som hördes när bomben föll ner.
Det var ganska sent på kvällen
Nu leker vi inte mer.

Det sitter en gosse på öde strand
stel och förvriden i sinnet.
Han håller något i sin hand.
Det är det enda minnet.




Fri vers av akarlsson
Läst 499 gånger
Publicerad 2005-11-28 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

akarlsson