Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt men sant, faktiskt.


Till en vän




När ensamheten
och lugnet
skrämmer dej,

när mörkret
är din fiende,

när du inte längre
törs
vara ensam
med dej själv,

det är då,
min vän,
du måste lära
att ensam
blir
stark.




Fri vers av akarlsson
Läst 522 gånger
Publicerad 2005-12-07 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

akarlsson