Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var ska vi?


Fan ta hemtjänsten.

Idag kom dom igen, bärandes på ett fat
med sin förbannade koka-kylmat.
Jag har förvandlats till ett levande skelett.
Inte en enda rättförs kotlett.
Allt smakar brunsås i halvfabrikat,
jag vill ha riktig och ätbar mat.

När man blir gammal och gaggig och grå,
då må ni tro att dom passar på.
Då ska man pinas och svältas ihjäl,
snälla nån rädda min arma själ.
Spiken i kistan det är ändå att
jag inte fick behålla min älskade katt.




Fri vers av akarlsson
Läst 474 gånger
Publicerad 2005-12-05 21:02



Bookmark and Share


  MariaLindgren
Jättemittiprick.....Kanonbra...
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

akarlsson