Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idioter

en bubbla, låtsasvärld
stegen ekar
i en burk
i ett utomhusinomhus
jag har allt men ändå så jävla ingenting alls




Fri vers av nikkifager
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-26 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nikkifager
nikkifager