Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den 15 augusti 2010 kl. 23:38.


Du och Jag

Tiden stannar... såväl som allt ljud försvinner iväg.

Det ända jag hör är mitt bultande hjärta som tar över allt annat..
Pulsen rusar, Sinnet sussar..


Min andning blir långsam och tung

och DU

tar över MIG!!



I en ljuv sympfoni av känslor, Möts vi! Virrvlande sveps jag i väg!
Förståndet har förlorat sin tyngdpunkt och jag flyger



Andas in djupt och förstår att jag är vaken.
I ett russ av glädje fortsätter jag..


Att bara Vara
Bevara



Du och jag..



Tiden försvinner och känslan tar över..







.......men nu har tiden stannat och din inverkan på mig likså!?



Du är du och
Jag är jag..



Men Du och Jag finns inte Mer!
Undrande stannar sinnet till och frågar hjärtat hur jag kunde fort gå..



Jo! Du slutade med en sak och började med en annan,
och det var inte kärlek banne Mig!



Du är du och Jag är jag.
Men inget mer Du och Jag!




Fri vers av Carollina Arroyo
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-27 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carollina Arroyo
Carollina Arroyo