Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fryser

Det är kallt, jag fryser, jag fryser i ben och märg och värmen kan jag ej förmå att få.

Mina ögon möter dina i ett kort ögonblick, jag tittar bort fast jag fortfarande har dig i tanken, och helt ärligt även så i ögonvrån.

Lång korridor, hjärtan som slår, vattenstämplade spår, bryt mig lös gör mig fri.
Känslomässigt svall, vågor, storm som piskar. Vill se framåt, inte bakåt. Strävar.

Jag fryser, värm mig.




Fri vers av Larsa
Läst 316 gånger
Publicerad 2010-10-28 22:35



Bookmark and Share


  wildah
Väldigt fin!
2013-10-13

  miany
Fint :)
2010-10-28

    Magneta Myll
Det blir en lite för vild blandning mellan stilar. Den är som bäst när den är rakt på sak: "Det är kallt, jag fryser, jag fryser i ben och märg", "lång kor[r]idor [...] bryt mig lös gör mig fri". Men så på ett par ställen blir den väldigt högstämd och tillkrånglad: "värmen kan jag ej förmå att få", "helt ärligt även så i ögonvrån"; det är ordvändningar som känns onödigt ihopsnärjda.
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Larsa