Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens vara poesimagi

Delade texter av svunnen frihet
skräck,

panik
ni delade utan att se vanvettet i kylan jag besatt,

palestina ser ofta på
då blodet flöt,

idagen
degenererade bödlar,

sköter får
randas,

morgonrodnaden
ditt hjärtas spyor och andra oanständigheter,

vi pissade på er
ställde upp alla på led,

döden flydde
före sanningar visste vi alla,

varet bleknar i jämförelse med ondskan i ditt hjärta
bittra kyssar,

sädesuttömning måndag klockan 14.00
nya regler,

förtunnade skuggors lek med tiden
vi knullade varandras skuggor,

såg ju ej tydliga nyanser
sången om din levnad var så kort,

blödande minuter
reducerade hemligheter i ett hjärta,

svarar ej på tilltal
kaskadpoesin leker bödlar,

sanningarnas hymner i natten
kvasiintellektuella normer förråder okunskap,

medelmåttans dans i gryningen
frustrerade andetag i tiden,

kom låt oss dö,

tillsammans




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-29 19:12



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
stark
2010-10-30

  Alexander Gustafsson VIP
bra text och viktig...
2010-10-29

    Ken Cassel
Du är rakt på du Peter
Ja, jag gillar det
Inget hych hych

Mvh
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth