Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av alla orden

Av alla orden byggde jag
ett korthus, så skört och
rangligt, men vinden

rev och slet, virvlade orden runt

-Ja, ni förstår själva vad som hände

det är så synd om vinden
så skör den är
att aldrig kunna stilla sig

betydelsen skingras och blandas
till annat än mina tankar

går jag ordlös ut

genom grinden




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-07 12:34



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
En hemsk sak, att förlora orden - som en afasi -
Väl genomförd liknelse!
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Att gå ordlöst någonstans, kan vara mer värt än att ge ifrån sig illa uttänkta aforismer
2010-11-07

  Måna N. Berger
Även kortens valörer förändras över tid..
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP