Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenlös

Det finns alltid
två sidor på
varje mynt
och ibland när man slänger slanten
i önskebrunn
så drunknar
drömmarna i bottenlöshet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 234 gånger
Publicerad 2005-11-29 13:16



Bookmark and Share


  trasdocka
aah fin omvandling av sanningsenliga ord.
vacker formulering
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan