Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 .

klisterbomb


ett mosaikmönster

kletas samman


utan början

utan slut




Fri vers av flytkropp
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-30 21:33



Bookmark and Share


  Jaseph
En intressant text med många möjliga läsningar.
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

flytkropp
flytkropp