Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och regnet ska falla, och regnet ska falla

Vi faller för varandra till dånet av ett vattenfall
ett vattenfall som slutar falla

Du bär minnet av mig i dina händer
dina händer som bär den sista droppen av vårt hav

Och sen ska regnet falla
regnet som faller när vi rör vid varandra




Fri vers (Fri form) av flytkropp
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-10 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flytkropp
flytkropp