Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast

Dina tankar är tunga som stenåldern
men du bär alla dina kullerstenar på min rygg

En gång när vi seglade sa du
att hudens alla hål egentligen bara är uttorkade saltsjöar

Efter den dagen bar du alla mina knivar i din rock
men ingenting kunde skära igenom dig

Till slut hittade jag den grotta vi en gång gjort tillsammans
där är jag för tid och evighet fast




Fri vers (Fri form) av flytkropp
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-10 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flytkropp
flytkropp