Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De kanstötta av diamant förtryckta

Svunnen saknad
skyr ljus,

vila i mitt hjärta
dela,

sanningspoeter inatt
de kanstötta av diamant förtryckta,

ler ljuvliga drömmar,
tillsammans

natt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-31 00:16



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
du får till det som alltid!
2010-10-31

  anits VIP
Fina rader
2010-10-31

  Ulf D VIP
Vackert, om oss nattugglor och andra.
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth