Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De lämnade sin blygsel

De lämnade sin blygsel nu

visste
allt om träldom,

troll
och vilda nätters raseri,

kärlek föddes
hon såg,

ögon utav stål
brinna,

kyssarna
då vi förenades,

värmen i din kropp
två själar ser de bådas sanning denna natt,

du var mjuk
din kropp varm,

i natten älskade vi länge
stjärnor såg,

en längtan




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 190 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-31 02:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2010-10-31

  LenaJohansson VIP
fint
2010-10-31

  mare VIP
Mycket fin
2010-10-31

  queenia
du sover inte än...
drömmer dig bort..
till en kanske
svunnen tid...

... ja, jag drömmer också..

till musikens smäktande melodier
och vackra ord, i på skärmens kalla sken..

tack för sällskapet!
2010-10-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth