Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en motorcykeltur denna afton i sanningens mörker

Parkeringsplatsens lugn
satte mig på motorcyklen,

drog igång motorn
dånet,

högt varv
snabbt borta,

vägarna
hastigheter skiftar,

ensam i natten
vägarna är mina,

dofterna utav frihet
tidlös harmoni,

fortare
vet allt,

vem jag är
identitet,

solklar
känslor skriker,

föddes på två hjul
inre frid nu,

kontroll
farten,

snabb som helvetet inatt
vinden sliter,

är ju fri tillslut
samspelet,

kör bortom era drömar
snabbt inatt,

ibland
tittade jag bakåt,

vägen hem går alltid framåt
resa,

utan slut
inga mål,

livet
min frihet,

lyckan
före

evig död




Fri vers (Prosapoesi) av peter markurth
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-01 00:39



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mycket mycket bra
2010-11-01

  queenia
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vill också

så starkt
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth