Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi

Det är mörk, släckt
överallt

Tyst, bara mina
andetag hörs

En fantasi som jag
försökt glömma

Men det har inte
varit lätt

En fantasi som jag
ska drömma

När jag nu går och
lägger mig...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-01 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP