Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter passionen

i afton är dans

på de såphala tiljor

svävar och glider

--00--00--00--00--

fötternas längtan

efter passionens hetta

musikens tårar




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-01 01:41



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
En vackert skriven längtan - de såphala golven tilltalar mig särskilt.
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP