Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så föll en grå morgon

Så föll en grå morgon
ur sitt dis;
ur sin väntan
och förtvivlan
steg ljus
och liv.

Där allting sov
ett mardrömsliv
slogs ögon upp
sin blick
att se
vad dagen har att ge.




Fri vers av Robert Töreki
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-01 07:58



Bookmark and Share


  stronza
gillar den här
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Robert Töreki