Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där stjärnor vänder

Tom hand
och ett löv faller.
Hur långt når vinden
att bära ditt namn?

Att viska är stormen
som väljer att vänta.
Frost i vinden
biter sig kall.

Där stjärnor vänder
är allting tyst.




Fri vers av Robert Töreki
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-04 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Töreki