Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt han önskade

allt han önskade
var någon som kunde -
kunde sluka hans ögon
som hon en gång gjort

hon med blickar
som nu trängde in -
trängde in i något annat
allt för att inte tala

allt han önskade
var någon som ville sova -
sova vid hans bröst
när nattens fartyg lade till

först när han avstod
från meningen -
meningen med livet
kunde han lämna

-

smärtan och få den vila
som var hans bön -
hans bön en resa utan straff
allt han önskade

 

 




Fri vers av SoSk
Läst 208 gånger
Publicerad 2010-11-01 15:17



Bookmark and Share


  Baystream
"... en resa utan straff" - hårt.

En fin dikt om längtan, efter ngt nytt - men samtidigt om ngt man tidigare haft.

Fin.
2010-11-01

  frostblomma
Fin klang, jag gillar hur du upprepar orden.
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

SoSk