Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom verkligheten

Blundar och drömmer mig
bortom gränsen

Bortom verkligheten för
en stund

Där vi hade varandra för
ett tag

I det ingemansland vi
fick visa

Hur mycket vi betyder
för varandra

Där vår kärlek och värme
fick betydelse

Och jag kände mig älskad
av dig

Då tiden stod stilla och
allt var på riktigt

Så kärleksfullt, ömt och
jag var lycklig..




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-01 20:25



Bookmark and Share


  miany
Fint!
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP