Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar

Vänta och längtar på att tiden ska gå,
väntar och längtar på dagar att gå,
väntar och längtar...


Sitter här och väntar... Går, går och längtar
Stannar upp för att tänka.


Fortsätter att gå och fortsätter att längta...
Väntar på längtan att ifrån mig gå




Fri vers av Carollina Arroyo
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-01 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carollina Arroyo
Carollina Arroyo