Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen blixtrar över mina penseldrag, då jag målar din kärlek i olja

Solen blixtrar över mina penseldrag
då jag målar din kärlek i olja

på en använd duk
en galeskapens dag som denna


kom hit och lägg dig brevid
dela mina tankar,

föd mitt barn,
kyss min sanning,

älska nyanserna i mitt vara
djupet i min själ

vill du dela allt med mig som du sade?
du ska få en kyss


samt en ampull fentanyl
vi delar den, finns rena nålar


sedan älskar vi båda döden och håller om
varandras tankar, varsamt

jag är snart fri
vi lägger oss i sängen och

betraktar
varandras

själar
klarsyn

kärlek

vi




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-01 19:28



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
ömsint
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth