Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber Dig!

Jag ber dig
Men du kanske inte lyssnar på böner.



Är det frid du vill ha?



Det jag ber dej om.. kan du inte ge mig det?
Förens jag fått det själv



Jag vill inte ta det.
Jag vill vänta på dej



Men hur lång tid ska jag vänta?
Jag har väntat länge nu
Jag tröttnar snart



Ska du inte komma snart?
Jag tröttnar snart på att vänta

På dej



... för att komma till dej!





Av: Carollina Arroyo




Fri vers av Carollina Arroyo
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-01 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carollina Arroyo
Carollina Arroyo