Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag eldar kärlek

Jag eldar kärlek
natten,

dina läppar
här står vi,

din hand
tårar smälter sanningar,

en kyss av tid
smeker,

kroppen varm,
en flicka

väntar sanningsnatt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-01 21:15



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
romantiskt o kärleksfullt
2010-11-02

  Sonja Sidorow Lapington
glad blir jag över en text som rymmer din kärlek
2010-11-02

  lodjuret/seglare VIP
jag skriver också poesi
bara på ett sätt jag själv tycker om
(fniss)
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth