Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt


Vill be er om hjälp

Om nätterna när jag befinner
mig någonstans mellan sömn
och vakenhet då ser jag dem

Dem jag vill be om hjälp när
smärtan hindrar mig från att
somna och drömma mig bort

Änglarna som flyger ovanför
mig utan att säga något och
bara tittar ner sorgset på mig

Varför säger de inget kan de
inte förstå att jag behöver få
höra deras tröstande fina ord

Eller är det egentligen änglar
finns de där i mitt kalla rum
eller är det bara i min fantasi

Jag vill bara se en utsträckt
hand och höra ord som lovar
att allt snart ska bli bra igen




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-01 21:17



Bookmark and Share


  aol
känner igen, änglarna finnes där men bara vissa ser dom,
2010-11-01

  Johan Bergstjärna VIP
Fint! Precis så känner jag också...
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP