Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden sårar

Orden sårar men blickarna
ännu mer, de som säger att
de inte gillar vad de ser

Har packat en väska, packade
upp den igen, slåss mot den
ena tanken mot den andra

Den ena säger gå innan
det är för sent, den andra
säger att allt är mitt fel

Övertygelsen vinner än en
gång, jag tar på mig allt,
det gör jag gång efter gång

Orden tar slut, dör ut men
fastnar i mitt hjärta, saknar
att känna mig sådär älskad

Som någon fick mig att känna
en gång, då bara vackra ord
sas och värmde hela mig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-01 22:06



Bookmark and Share


    trollflöjt
om jag kunde skriva så bra som du...
så var dessa ord mina....
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP