Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig

Det är slut nu, fanns ändå inget kvar
Fanns det någonsin det?
Så det spelar ingen roll
om jag trampar snett,
faller och gör misstag
Det är ändå mitt hjärta som går sönder
Det går inte att förstöra ett hjärta
som redan är trasigt
Du säger att du är hel,
men jag ser skärvorna av ditt hjärta
i dina ögon
Och även om jag inte kan
förstöra ditt hjärta mer,
så lyckas jag ändå såra dig.
Förlåt
Är det din själ som går sönder nu?




Fri vers av minnesbilder
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-01 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minnesbilder
minnesbilder