Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anonym

Står kvar
Ingen vet att jag är här
Ingen vet att jag är kvar
Om jag försvann
bara ett litet tag,
eller kanske ännu längre
Vem skulle leta?
Jag skulle kunna försvnna
och ingen skulle veta
Veta vart jag är eller ska
eller om jag ens finns kvar?
Hur många steg åt fel håll
krävs för att oroa en själ?
Jag försvinner nu
Letar du?




Fri vers av minnesbilder
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-21 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minnesbilder
minnesbilder