Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

Jag vill aldrig lämna dig
Värken i mitt hjärta växer sig snabbt större
snart är det nära
Du viskar att du älskar mig
Du håller tillbaka dina tårar
Du är så stark

Men det brister inom mig
Håller dig intill mig,
nästan som om jag håller dig tillräckligt nära,
så skulle du stanna kvar hos mig.
Allt går så fort.
Du lämnar mig, men du lämnar ditt hjärta hos mig.
Du ser på mig med dina alltid så vackra, klara ögon och säger att jag är hela din värld.

Jag visste inte att hjärtat kunde värka efter någon,
men det gör det för dig.
Jag vet att jag har ditt hjärta, jag har placerat det där mitt hjärta brukade vara; innan jag gav bort det till dig.
Du brukar kalla mig "mitt hjärta", nu vet jag varför.




Fri vers av minnesbilder
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-08 19:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fint, starkt, utifrån kontext
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

minnesbilder
minnesbilder