Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga av förlåt

Jag visste att det var sista gången
jag såg dig, när du kysste mig
hejdå den där morgonen.
Hösten ramade in ditt ansikte
Perfektion
Nu rullar våra stunder som
en film i mitt huvud
Minnen.
Aldrig mer ett nu med dig
Borde glömma. Lämna dig kvar
Men jag lever i en skugga av förlåt,
Där solen är du




Fri vers av minnesbilder
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-08 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minnesbilder
minnesbilder