Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, jag & Musiken

Musiken, som en melodi av mitt liv
Du, som fyller hela mitt liv
Som en ekvation, som behöver alla delar
Vad gör jag nu, när jag tappat en?
Jag har tappat en del av mitt hjärta
Jag har tappat dig
Idag lånar jag dina ord
För det var Du, jag & Musiken
Vad finns det kvar nu?
Tomma toner och vaga melodier
som ekar i tomheten av dig




Fri vers av minnesbilder
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-01 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minnesbilder
minnesbilder