Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlöst hjärta

Det är natt,
sov nu
slut dina ögonlock

Tankar snurrar omkring,
omkring inuti mig
Tillsammans med mina känslor,
mina känslor för dig

Kan inte sova
Kan inte stänga av
Kan inte

Det är frånvaron
av dig och ljudet av ditt hjärta
som får mig att förbli sömnlös

Kan inte sova
utan att känna
rytmen av ditt hjärta
eka i mitt huvud
Jag kan inte




Fri vers av minnesbilder
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-01 22:31



Bookmark and Share


  Emme VIP
Fint, känner igen...
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

minnesbilder
minnesbilder