Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva sanningar i vinden

Skriva sanningar i vinden
skiner brand,

idyller styckas ned
begreppen sover,

liv
i gryningen föddes,

tanken




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-02 19:16



Bookmark and Share


  franz
härligt!
det här gillar jag - ska forsätta botanisera bland dina ord
2010-11-19

  Alexander Gustafsson VIP
underbar text, Peter!
2010-11-04

  LenaJohansson VIP
vackert
2010-11-02

    vilgot hellros
snyggt detta
2010-11-02

    ej medlem längre
Fan vad jag gillar dina texter, inte läst en enda dålig text av dig, eller så ljuger jag och har läst en , max två som jag tyckte var sådär. Men du kan verkligen förmedla känslor som ingen annan. Tack
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth