Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta skriva..

Om jag inte får skriva om det
som jag alltid har skrivit om,
vad ska jag skriva om då

Letar överallt men kan inte
komma på något annat än
det jag vill skriva om

Kanske borde sluta skriva
en gång för alla, men jag
varken vill eller kan

Men om jag verkligen slutar,
vad har jag kvar då, jag
älskar ju att skriva...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-02 20:20



Bookmark and Share


  firefire
klart du ska skriva vad du vill! det har väl ingen med att göra! följ ditt hjärta i fortsättningen också,bli alltid bäst så! kram!
2010-11-02

  Mats Henricson
Mycket av det man upplever själv varje dag, kan bli riktigt bra dikter utav, det gäller att fånga det bästa bara.......
2010-11-02

  Julio VIP
Så länge man har viljan ska man skriva, och har man kärleken till att skriva så är det dubbelt så viktigt
2010-11-02

  Lars E Jönsson
har du tappar vetet.............sluta skriva finns väl inte på kartan
skriv,skriv,skriv
2010-11-02

  Nikolai Jungsin VIP
Klart du ska skriva.. precis de ord du vill.. för det är DINA ord..
2010-11-02

  aol
nej fortsätt skriva vännen som du vill,
2010-11-02

  Larz Gustafsson VIP
Det viktiga är att du själv blir nöjd. Så mitt råd är: Fortsätt!
Du lever ju inte för att hela tiden rätta dig efter andras eventuella önskemål.
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP