Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänder blad


Under en sten

Min undran växer ständigt
och svaren uteblir,
förmågan att vända på stenar
i sökandet minskar
då dom verkar bli allt tyngre
allteftersom.




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 371 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-02 21:09



Bookmark and Share


  Njord
Man får gå över till små stenar när orken tryter!
Bra text!
2010-11-20

  KristinaE
ung och vetgirig lyfter man sten och vet allt!
gammal och vis tar man det lugnare och låter andra lyfta!
2010-11-03

    leelee
Lite resignerat? Gillar din tanke och metafor!
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~