Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag ler

Regnet slår mot fönstrena,
vinden får löven att falla
av träden

Ska snart ut i detta väder,
fryser innan jag ens har
gått ut

Men jag ler för jag fick höra
din röst igår kväll och tiden
stod still igen

Jag saknar dig så otroligt
mycket, saknar precis allt
med dig

Försöker fortsätta le, vill
inte att smärtan ska få ta
över just nu

Går ut i höstvädret, tar med
värmen från din röst och
fryser inte längre




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-03 07:58



Bookmark and Share


    trollflöjt
Bokmärke!! Vackert!!!
2010-11-03

  Quasimodo
Precis så, en människa kan förvandla en höst till vår, fint!!
2010-11-03

  Lars E Jönsson
att en röst kan betyda så mycket, vackert
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP