Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solnedgång (sun)

Vandrar bland minnen av vår tid
Ser bilder
som aldrig lämnar

Känner den skimrande ytan
från ett hav
vit av dyningar

En mosaik av ögonblick
med samtal
i imperfekt -

Den sol som gav värme, sjunker
ner över
horisonten

Ensammare än någonsin
Sorgsnare
än någonsin

-

 




Fri vers av SoSk
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-03 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SoSk