Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Allt detta tjat
om att finna sig själv

Herregud

Det enda jag vill
är att tappa bort mig
och sedan förbli förlorad




Fri vers av Pia S
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-04 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S