Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt hjärtat vila

Det borde ha blivit vi, varför blev det inte så?

Åren har passerat och tillsammans vi var,
Vi hade varandra när inget annat fanns kvar.

Vid skyddade oss från både det ena och det andra,
men till sist var det bara vi, och vi sårade varandra.

Skilda och döda vi vände bort, nu var ensamheten där och tryggheten ett minne blott.

Styrkan som fanns i kärleken falnar och hoppet brinner upp, mörkret tar sin chans att plansätta en kupp.

Tröst man söker på olika sätt, nya romanser är det verkligen rätt?

När man står där och chansen man har, att få känna ömhet och värme är det lätt att man den tar.

Man får akta sig noga för tankarna blöder, inte skapa mer problem för hjärtat, då går det onda aldrig över.

Ensam är stark!... var det nån som sa, tänk ordentligt innan en ny chans i kärlek man ta.

Låt hjärtat vila och ta det lugnt, det är rådet i texten, livet är ungt...




Fri vers av jonas hermansson
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-04 21:23



Bookmark and Share


    Joytan
Vacer och sann, skrivet ur hjärtat, så här vill jag ha dig Jonas!
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

jonas hermansson
jonas hermansson