Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första ögonblicket

Nu när jag ser dig i ögonen så försvinner jag bort, jag vet knappt vad jag tänker jag bara seglar iväg.
Jag funderar ofta på hur det kunde bli så här, förr var tjejer bara en sport.
Jag har vuxit nu, hittat dig och funnit kärleken, en ny mening med livet.
Jag vet vad jag vill och det vet du med, jag tar det aldrig för givet men jag vill hålla av dig tills jag inte andas mer.
Jag känner det i kroppen när jag är utan dig att något stort fattas.
Så du ser, utan dig mitt hjärta är borta och utan dig så står tiden still.
Vara med dig är det enda jag vill, om jag så ska vänta hela mitt liv på att få se dig en enda gång i min osäkra framtid.
Du ger livet åter en mening…




Fri vers av jonas hermansson
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-21 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas hermansson
jonas hermansson