Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp, liv och kärlek

Glädjen kommer när man inte söker, låt hoppets låga brinna.

Ge tanken plats att vila, låt hjärtat tiden vinna.

Varför stressa genom livet när man ändå en dag är död, stanna och njut och hör hur fågelsången löd.

Allting har sin tid, låt lyckans låga ta vid, lås tygeln runt kärleken och rid.




Fri vers av jonas hermansson
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-17 21:11



Bookmark and Share


    Joytan
Tid finns det gott om, nyttja den! kramar
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

jonas hermansson
jonas hermansson