Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Åsa , som valde att avsluta sitt liv


En människa saknas

Så valde du till slut att följa

när ängelns vinge vidrörde
ditt nakna ansikte
upphörde ditt motstånd

stod du där när ljuset rusade

dina öppna ögon, en droppe

ser jag dem nu, så tydligt
och tiden som upphör

vitt ljus, tunnt som papper

är tiden en fågelvinge
fladdrar över ditt tunna skinn
då du ensam går in i

det vita huset


en människa saknas








Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-05 00:06



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Så sorgeligt att läsa och att känna.
Vilken perfekt titel du kommit fram till -
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP