Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du

För allt som jag är
För allt som dem trodde att jag var
Allt som jag aldrig blev och allt jag ville bli
Jag ville aldrig bli den som blev lämnad kvar
Men nu är det de enda jag vill bli, det är den enda lilla delen som jag vet fortfarande är jag.

Alla kan säga vad de vill om mig för jag lär aldrig riktigt veta vad jag skulle va.

du, du trodde säkert att jag var den.
jag vill börja meningen med " Inge illa menat"
För efter den meningen väntar alltid något man inte vill höra.
Så inget illa menat, men det är inte jag.
Jag kommer aldrig lyckas vara lycka och alla dina leenden i en och samma kropp.


försvara dig du , dina fina ord kommer försöka.
Din beröring är så himla kall.
Jag flyter ihop med väggen när andra är i rummet, fast det borde vara jag som står ut.
När dina tankar flyter iväg till henne, det är aldrig meningen, jag vet att du inte kan låta bli. Du kan inte ens låta bli att leta frustrerat efter något som inte finns hos mig.

Det skulle bara vara lättare om du sa " Det är inte du, det är jag"
Fast det inte är sant , för dig är det alltid bara jag,jag,jag.


Det finns inget "oss" i den här texten.




Fri vers av Dancetune
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-05 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dancetune
Dancetune