Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmer en skugga

Förnimmer en skugga vid
strandkanten, bara några
meter från mig

Vet att skuggan inte är
verklig, det är bara min
fantasi som talar

Skuggan försvinner ut
över vattnet och snart
är den borta

Förenad med det vackra
glittrande vattnet jag
står framför

Är ensam igen, kände
din närhet och värme
ett ögonblick










Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-05 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trevligt att läsa denna text!
Språkbruket är vackert
Och för ett ögonblick

Kände jag saknad!
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP