Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag visste sanningar

Nu började färden,
jag visste sanningar,

ljuset i tunnlen äro blott en blixt av mynningsflamman ur mitt vapen
dina kyssar smakade tuggummi trots att det var oktober och jag yrade mitt i en blodförgiftning,

lobotomi var enda lösningen på vansinnets dilemma
vem skulle utföra detta ingrepp - begrepp,

krama mina tankar så du slipper tårar rinnande nedför dina sanningar,
rädda min kärlek,

kyss mig då jag sover
ty jag älskar dig,

min ängel utav fruktan
hat och sånger till min själ,

du bor redan i min tanke
fattas inga kramar,

jag går först älskade




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-06 01:25



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert
2010-11-06

  Vilsen Annette-hittar vägen
Något av det mest känslosamma och starka jag läst på länge. Mycket bra! Lämnar "ringar på vatten"
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth