Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andrum

Tiden är den påfrestande processen i mänskans livstid.

Ty minnen är förknippade med tiden och
påfrestande minnen de tär på människans samvete.

Ändock är minnen bara minnen
av en dåtid vi inte kan förändra.

Den enda vägen till försoning med vårat samvete, det är att blottställa livets svåra känslor vi tryckt undan i vårt inre.

Bli fri!

Nu har du chansen att befria
din själ från tyngdens smärt.




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-06 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren