Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är evigheten

Gud är evigheten och människan tiden.

Livet är nuet och döden vår framtid.

Kärleken är det oförklarligt vackra
som förenar oss människor.

Gud är evigheten och människan är tiden.




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-06 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren